leuke sinterklaas feestartikelen

sinterklaas feestartikelen
sinterklaaskostuums
sinterklaas versiering
surprise materiaal
cadeau materiaal

sinterklaas cadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips
Leuke pietenpakken. Voor alle echte pieten en hulp pieten hebben we heel veel pietenpakken in huis. Want laten we eerlijk zijn, al die pieten maken zich iedere dag behoorlijk vuil. Samen met sinterklaas rennen ze in December door heel Nederland om bij alle kinderen maar ook volwassenen op tijd de sinterklaascadeautjes af te leveren. Bij kinderen doen ze dat voor pakjesavond ook in de schoenen en dat is niet echt een schoon klusje. Wandelend over daken kruipen ze in schoorstenen om bij de kinderschoentjes te kunnen komen.

Als de pieten dat hebben gedaan dan zien ze er uit, zo zwart als roet. Na het wassen moeten de pieten ook gelijk schone pietenpakken aantrekken. Die hebben we voor alle pieten en hulp pieten, in allerlei kleuren en voor zowel grote als kleine pieten. Daarnaast vind je bij ons ook allemaal gekleurde veren voor op de muts van de pieten en andere accessoires voor pieten.


Klik hier en bekijk onze leuke pietenpakken

Leuke sinterklaaskaarten, zelf sinterklaaskaarten en sinterklaas uitnodigingen maken. Zodra sinterklaas in Nederland aankomt heeft hij het erg druk. Natuurlijk wil hij alle kinderen na een heel jaar weer zien. Samen met zijn pieten is hij volop bezig met het inpakken van sinterklaascadeautjes maar ook met het schrijven van heel veel brieven, kaarten en uitnodigingen. Daar kan de sint best wat hulp bij gebruiken. Help jij de sint met het maken van sinterklaas kaarten?

Klik hier en ontwerp zelf leuke sinterklaaskaarten & uitnodigingen

home © sinterklaasfeestartikelen.nl - leuke pietenpakken